Međuljudski odnosi

3 lekcije o odnosima koje svi naučimo na bolniji način

Svako može popunjavati vaše vrijeme svojom prisutnošću ali vaše srce mogu ispuniti samo rijetki

Nemojte se dati zavarati lijepim riječima, srceparajućim osmijesima i dirljivom brižnošću. Sve se to lako dade glumiti. Glumaca ima na sve strane, među svim vrstama ljudi. Možete nekada malo glume dopustiti i prihvatiti, ali nemojte previše. Uništit će vas. Ne dajte da vas začaraju oni kojima bliješti samo vanjština, a sve izunutra je sve prazno. Ponašanje osobe prema vama govori mnogo glasnije nego njene riječi.

Onaj tko vas voli neće vas pokušati promijeniti

Onaj tko vas voli neće vas pokušati promijeniti, neće vam pokazivati jedno lice kada je sve po njegovom i kada plešete onako kako on svira, ali kada to nije tako onda će pokazati jedno drugo lice. Onaj tko vas voli neće vam postavljati uvjete kakvi trebate biti, što trebate raditi, kako se prema njemu trebate odnositi, jer zna da nitko od nas nema to pravo tražiti od drugoga. Pustit će vas da se razvijate u pravcu u kojem osjećate da možete biti najbolji i bit će vam podrška.

Kada ste previše bliski s ljudima uvijek ste u riziku

Kada ste previše bliski s ljudima u prilici ste da vas zavole, da vam daju svoje srce, da vam se toliko približe te osjetite ljepotu njihove blizine, ali ste u riziku da vas nakon svega toga odbace, iskoriste i na koncu povrijede. Kada ste previše bliski s ljudima uvijek ste u mogućnosti da otkrijete tajne ključeve njihovih unutarnjih odaja, ali ste u riziku da oni otkriju sve vaše tajne, bilo dobre ili bilo loše, i iskoriste ih kako njima odgovara.

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

39 − 37 =

Back to top button
Close
Close