O nama

Dobrodošli na web portal Valuesterapija. Možda ste se nekada našli među ovim izjavama: “Izgubljen sam. Besciljan sam. Ne vidim smisao. Život mi je u krizi. Ne mogu se nositi sa svojim problemima. Depresivan sam. Imam mnoštvo strahova. Ne snalazim se u društvenim odnosima.”

Rješenje kojeg nudimo je Valuesterapija – terapija vrijednostima, univerzalnim životnim vrijednostima. Ukrepljivanje i ucjepljivanje vrijednosti u vlastiti život. Vrijednosti donose promjenu, one stvaraju nove obrasce razmišljanja i ponašanja.

Čovjek je istovremeno duhovno i tjelesno biće.  Temelj njegove prirode jest njegova svijest, sloboda i vrijednosti. Nedostatak određenih vrijednosti kao i pogrešna uvjerenja uzrokuju nastanak gotovo svih problema koji se pojavljuju u njegovom životu.

Valuesterapija pomaže čovjeku da otkrije nove mogućnosti u sebi i okruženju u kojem živi, da vjeruje u potencijal koji nosi u sebi, te ga usprkos različitim nedostacima i zaprekama realizira.

Valuesterapija pomaže čovjeku da prihvati svoju slobodu kao najveći dar i kao temelj da donosi dobre odluke te izgradi kvalitetan i ispunjen osobni i međuljudski život. U isto vrijeme ta sloboda upućuje čovjeka na njegovu odgovornost za sebe i svijet oko sebe.

Valuesterapija uči čovjeka donositi najbolje odluke koje se temelje na njegovim vrijednostima i ispravnim pogledima na život. Ona je cijeloživotni razvoj, rad na sebi i svojim sposobnostima.

Pokretač valuesterapije i glavni urednik portala: Mario Žuvela

Back to top button
Close
Close