Inspiracija

Kakva god prošlost bila ona je tu bila s razlogom!

Kakva god prošlost bila – ona je tu bila s razlogom.

Nemojte nikada reći: prošlost me uništila. Nikada nemojte pomisliti da su svi ožiljci koje na sebi imate neko prokletstvo. Kada počnete sažalijevati sebi tada sebi počinjete nanositi zlo. Nešto je trebalo oblikovati vaše poglede i shvaćanja, nešto je trebalo da saznate što je u životu važno, i čemu treba težiti a što treba izbjegavati. Najčešće je to napravila prošlost koju ste prošli.

Kakva god prošlost bila ona je tu bila s razlogom. Ona je tu bila da napravite pravu perspektivu života, da shvatite da ne možete pobjeći iz vlastite kože i da ono što drugi ljudi misle o vama nije važno za vašu životnu priču. Nikada nemojte pomisliti da su vas strahovi prošlosti oštetili. Oni su vam pomogli napraviti pravi zalet u životu, vratiti se natrag da biste se mogli zaletjeti i doći tamo gdje se sada nalazite.

Kakva god prošlost bila ona je tu bila s razlogom. Nikada nemojte reći; prošlost mi nije donijela niša dobro. Naučila vas je da ne postoje prečice, da budućnost ne dolazi na poziv vaših želja i da ne postoji neka emocionalna vibracija koja će riješiti sve vaše probleme. Naučila vas je da je život škola i da svaki dan ima svoju lekciju koju morate svladati. Ona je bila tu da vi sada imate kondiciju koju imate i rastete brzinom kojom rastete.

Kakva god prošlost bila ona je tu bila s razlogom. Razlogom da se poklope slučajnosti pa da se pitate da li je sve u ovom svijetu slučajno ili ima neki razlog po kojem se događa. Zato nemojte nikada reći: prošlost me dokrajčila, već prošlost mi je pripremala put, krivim me stazama vodila do sadašnjeg cilja. Da niste prošli to što ste prošli ne biste sada bili tu gdje se nalazite. Prošlost vas je učinila osobom koja je sada ponosna na sebe što god imala i radila, voli svoj život i vjeruje u svoju budućnost. To i jest njena zadaća.

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

94 − = 90

Back to top button
Close
Close