Inspiracija

Nemojte propuštati u životu voljeti, sve ostalo možete!

Nemojte propuštati u životu voljeti, sve ostalo možete!

Nemojte propuštati osjetiti ono najdublje od života jer to su oni trenuci u kojem osjećate „zašto“ živite i koliko god vaš život imao poteškoća i problema dok volite znate da vaš život ima smisao. Nemojte propuštati u životu voljeti jer ne možete pronaći veći prioritet od toga. Kada volite pronalazite dobro u drugima, ali još više pronalazite dobro u sebi, dobro koje se širi i puni vas lijepim osjećajima.

Nemojte propuštati u životu voljeti, sve ostalo možete! Tada nećete propuštati ni smijati se, nećete propuštati živjeti punim plućima kakav god bio vaš posao i kakvim se god aktivnostima bavili. Tada nećete propuštati radovati se malim starima jer ćete vidjeti kolika je moć i snaga u njima, shvatit ćete koliko vam ljubav puno daje, i koliko god od vas tražila žrtve i odricanja neizmjerno više je ono što odbivate od onoga što gubite.

Nemojte propuštati u životu voljeti, sve ostalo možete. Nemojte propuštati ostaviti trag iza sebe jer samo ljubav ostavlja trag, sve ostalo samo malo zamrači put. Nemojte propuštati svojim snovima davati priliku, ljudima koji su vam dali povjerenje dati ono najbolje od sebe. Nemojte propuštati u životu voljeti jer samo tako nećete jednoga dana u predvečerju života žaliti za onim što je moglo biti a nije bilo.

Nemojte propuštati u životu voljeti, sve ostalo možete. Nemojte propuštati okružiti se ljudima koji vas vole i poštuju, ljudima koji poznaju vašu vrijednost, vidjet ćete koliko život može biti lijep. Kada naučite ljubav uzvraćati shvatit ćete kolika je to moć i pitati se zašto je prije niste upoznali, zašto ste na prvo mjesto stavljali stvari koje su vas na kraju samo ostavljale praznima. Nemojte propuštati u životu voljeti, sve ostalo možete.

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 + 1 =

Back to top button
Close
Close