Osobni razvoj

Nova godina će nam postati sretna tek kada prestanemo o njoj imati neka velika očekivanja!

Nova godina će nam postati sretna tek kada prestanemo o njoj imati neka velika očekivanja i postavljati joj neke visoke zahtjeve i prihvatimo svaki novi dan kao dar kojega smo nezasluženo dobili.  

Sretna će nam postati Nova godina kada shvatimo da ljubav nije samo jedna od važnijih stvari koju imamo u životu, već kada odbacimo tisuće onih nevažnih kojima smo se okupirali da bismo doista ljubavi mogli dati prvo mjesto u našim životima.

Nova godina će nam postati sretna tek kada shvatimo da je svaki dan jedna nova šansa da napravimo nešto lijepo i vrijedno u svom životu, a ne da čekamo početak nove godine da bi nam se nešto neočekivano i fenomenalno dogodilo. Sretna će nam postati Nova godina kada shvatimo da nam ne treba uvijek hrpa ljudi oko nas da bismo bili sretni i zadovoljni, već da je važna samo jedna osoba na koju se možemo osloniti i nazvati je svojim pravim prijateljem.

Nova godina će nam postati sretna kada shvatimo da su trenuci potištenosti, umora, obeshrabrenosti jednaki dio našega života kao i trenuci sreće, te ih trebamo prihvatiti kao jednako vrijedan dio našeg života i kao lekciju nakon koje on više nikada neće biti isti.  Sretna će nam postati Nova godina kada prestanemo trčati za nevažnim stvarima zbog toga što za njima trče i drugi i umjesto toga prepustimo se sadašnjem trenutku i darovima koje nam život u njemu pruža.

Nova godina će nam postati sretna kada prestanemo vjerovati da nas netko drugi treba učiniti sretnima, te zbog toga moramo pročitati hrpu članaka i knjiga te posjetiti mnoštvo seminara da bismo otključali svoj puni potencijal. Sve što trebamo je početi više vjerovati u sebe, naučiti od svakoga dana izvući ono najbolje što nam daje i pustiti da nas vodi naš unutarnji glas i intuicija. Nova godina će donijeti najbolje stvari tek onda kada ih mi donesemo, jer nije stvar u vremenu već u nama.

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

98 − 88 =

Back to top button
Close
Close