Osobni razvoj

Promijenite ono što govorite i mijenjajte život!

Promijenite ono što govorite i mijenjajte život!

Jednostavno je. Umjesto da nađete nešto na što ćete se požaliti, vi pronađite nešto na čemu ste zahvalni. Umjesto da gajite ljutnju na neku osobu zbog nečega lošega što je učinila, vi se dajte u potragu da otkrijete dobre strane te osobe, te ih na glas kažete i njoj i sebi. Samo na taj način promijenit će se mnoge stvari, promijenit će se ovaj svijet kojega vidite.

Promijenite ono što govorite i mijenjajte život! Shvatite da riječi nisu samo beznačajne zvučne vibracije, u njima je stvaralačka moć. Bog je svojom riječju stvarao svijet, mijenjao, liječio i ozdravljao. U vašim riječima nije ništa manja moć nego što se nalazi u vašim rukama, ali vi u nju morate vjerovati, vi je ne smijete rasipati na neke beznačajnosti i tričarije, ne smijete je zlorabiti i učiniti je razaralačkom snagom.

Promijenite ono što govorite i mijenjajte život! Nemojte da riječi budu samo sredstvo izricanja negativnosti u vašem životu, žaljenja za nekim drugim okolnostima i vremenima, kritiziranja, podcjenjivanja i omalovažvanja, već napravite selekciju svega onoga što umanjuje vaše snage, obezvrijeđuje vaše vrijednosti i kvari ljepotu vaše duše. Postanite svijesni čudesne moći izricanja pozitivnoga i usmjeravanja fokusa samo na pozitivno.

Iako smo u medijima okruženi bezbrojnim negativnim temama, nesrećama i tragedijama, naš vlastiti svijet možemo udaljiti od svega toga i usprkos problemima koje imamo reći za sebe da smo dobro. Samo jedan mali pomak u mislima i riječima može probuditi one tihe snage zahvalnosti koje su u stanju u potpunosti preobraziti našu realnost i kao kiša koja pada na suho tlo u potpunosti ga promijeniti i preobraziti za novi život.

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

80 − = 76

Back to top button
Close
Close