Inspiracija

Kada shvatite da ništa nije slučajno događa se jedno vaše novo rađanje!

Stvari koje u vašem životu često izgledaju sasvim slučajne u pozadini znaju biti isprepletene različitim skrivenim razlozima.

Prihvatiti to saznanje može vam pomoći da na život počnete gledati drugim očima. I zato ne odbacujete niti jedan susret, osobu ili događaj jer njegovo značenje u sadašnjem trentuku ne možete vidjeti u onoj punoj mjeri. Zato pojave koje izgledaju nepovezane često su duboko ispod površine isprepletene različitim nitima, tako da nikada ni u kojem slučaju ne smijete ih odbaciti kao beznačajne, jer njihovo vrijeme tek dolazi.

Sve pogreške koje su se dogodile također su tu bile s razlogom. One su opravdale vaš proces rasta i sazrijevanja. Bez njih ne biste bili to što ste sada. Bez njih ne biste imali mogućnosti učiti o životu i razumijevati istine do kojih ste došli. Sve pogreške koje ste prošli tkivo su kojima se proživljena iskustva pretvaraju u ostvarenja i ciljeve koje želite postići, i bez njih nikada ne bi bila do kraja ostvarena.

Stvari koje u vašem životu izgledaju kao slučajne tu su da shvatite da koliko god planirali život uvijek će biti jedan prostor koji nećete moći isplanirati, jer ne možete do kraja razumijeti sve uzroke i posljedice koje vam se događaju. Tu su da shvatite da ne postoji jedan gotovi obrazac i recept po kojem možete i morate živjeti jer svaka je jedinka u ovom svijetu nešto neponovljivo u okolnostima u kojima se pojavi.

Ne borite se sa sobom da shvatite koji je vaš pravi put i što je ono što trebate napraviti da biste ostvarili svoj maksimum. Sve to će vam doći onda kada prihvatite stvari i odnose koji izgledaju slučajno, a zapravo u sebi kriju odgovore na sve vaše nedoumice. Kada shvatite da ništa nije slučajno tu se događa jedno vaše novo rađanje, a vi započinjete uživati u svemu onome što vam život pruža, jer znate da sve to ima nekog smisla.

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

+ 6 = 10

Back to top button
Close
Close