Osobni razvoj

Kad vas netko podsjeti koliko vrijedite nemojte se više vraćati onima koji su vas povrijedili!

Kad vas netko podsjeti koliko vrijedite nemojte se više vraćati onima koji su vas povrijedili, onima koji nisu znali cijeniti vašu prisutnost, čuvati onaj neprocjenjivi biser u vama.

Okrenite novo poglavlje svoga života i započnite ga pisati s uvjerenjem da se ne mora u vašoj životnoj priči svako malo pojavljivati neki negativac koji će se prazniti svoje frustracije na vama ili dokazivati da je nešto mnogo veći od vas.

Kad vas netko podsjeti koliko vrijedite podsjetite sebe da prošlost ne određuje budućnost i da vam u životu ne trebaju ljudi koji nemaju svoj karakter ali zato svi znaju njihovu cijenu. Ne kopajte više po starim emocionalnim ranama već svoju energiju usmjerite na vrijeme pred sobom i talente kojima raspolažete. Izađite jednom zauvijek iz odnosa kojima je istekao rok trajanja ne zato što ste vi nešto skrivili već zato što drugi nisu znali cijeniti ono što imaju pred sobom.

Kad vas netko podsjeti koliko vrijedite shvatit ćete da je ljubav prema sebi i prema onima koji vas vole i cijene najčudesniji lijek koji može zacijeliti sve stare ožiljke i pomoći vam da s nadom započinjete svaki novi dan, a ne sa starim strahovima i sumnjama. Kada život počnete upijati kroz svaku poru shvatit ćete da vam život počinje davati najbolje od sebe i da ono što očekujete i vjerujete na kraju i dobivate jer postajete kreator svoje stvarnosti.

Naučite prepoznati svoj glas prije nego što iscuri vaše vrijeme jer samo ono što učinite sada odredit će tijek vaše budućnosti. Jednom u predvečerje života uživat ćete u plodovima svoga rada a najveću zahvalnost možete tada dati onima koji su vas podsjetili koliko vrijedite. Ako nešto dobijemo lako, to ne cijenimo dovoljno. Sve ono što ste dobili kroz patnju i bol, pokazalo vam je koliko je vrijedno to što imate i to što jeste.

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

96 − 94 =

Back to top button
Close
Close