Osobni razvoj

To što niste odustali govori da ste postigli veliki uspjeh!

To što niste odustali govori da ste postigli veliki uspjeh bez obzira na vaša trenutna postignuća.

To što niste odustali u teškim trenucima nije mala stvar, možda je netko postigao mnogo veći uspjeh u osobnom, profesionalnom ili međuljudskom području, ali nitko ne zna kakva je bila vaša startna pozicija. Možda su vaše sposobnosti u početku bile skromne ali to što niste odustali otvorilo vam je vrata u svijet bez ograničenja, svijet u kojem vjerujete da nemoguće ne postoji.

To što niste odustali govori da ste bili jači od trenutne situacije, da je vaša unutarnja snaga bila veća od problema na koji ste naišli. To što niste odustali govori da ste shvatili da je put i cilj ispred vas važan i da povratak na staro ne može biti još jedna od opcija u vašem životu. To govori koliko vaša prisutnost u pojedinim situacijama može biti ključ promjene za svijet oko vas jer je u vama izvor snage koja nadilazi sva ograničenja.

To što niste odustali govori koliko svaki novi izazov shvaćate kao blagoslov i priliku a ne kao problem koji vas tjera da se zavučete u svoju mišju rupu i zonu konfora. To što niste odustali govori da će dobre rezultate postići samo ono koji su prije toga vjerovali u njih, koliko god sve oko njih upućivalo da se ne isplati toliko truditi i da ne vrijedi platiti toliku cijenu za nešto što još nije toliko izvjesno jer postoji samo u vašem umu.

To što niste odustali govori da ne živite u nekom maglovitom svijetu prošlosti ili budućnosti već ste upravo u sadašnjem trenutku usmjereni prema onom u kojem vidite vaš budući život. To što niste odustali govori da sve povrede i udarce života ne shvaćate osobno jer imate cilj koji je veći od njih i koji vam neće dopustiti da zbog trenutne boli ugrozite veličanstvene prilike života koji vas očekuje u budućnosti. To što niste odustali je ono što zaslužuje naklon svakog drugog bića.

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

91 − 86 =

Back to top button
Close
Close