Inspiracija

Tvoja marka je tvoja ljudskost, ne ono što nosiš na sebi!

Tvoja marka je tvoja ljudskost, to nije ono što nosiš na sebi.

Tvoja marka je ono u što vjeruješ i za što si spreman dati cijeloga sebe. Tvoja marka nije neki brand koji reklamiraš, niti obrasci ponašanja koje prakticiraš, tvoja marka nije ono što ćeš na sebe staviti, već ono što ćeš kao čovjek učiniti da u ovom svijetu ostaviš trag, da ostaviš ovaj svijet boljim, a ne da samo da slijediš nekoga tko je već ostavio svoj trag.

Tvoja marka je kvaliteta tvoje iskrenosti sa tobom, a ne razmišljanje kakav si u tuđim očima pa prilagođavanje toj slici. Ona je tvoja odluka da svoju sreću počneš stavljati na prvo mjesto a ne ponude, želje i zahtjeve zatražene od drugih. Tvoja je marka da počneš vjerovati u sebe, vjerovati da si spreman za sljedeći korak bez obzira što ti drugi govorili i nametali, da se prestaneš uspoređivati s drugima i započneš uživati u svom životu.

Tvoja marka je da prestaneš skupljati u sebe zamjeranja drugih ljudi i odmakneš se od onih koji su te povrijedili shvaćajući da je vlastiti mir važniji od svega drugoga. Tvoja marka je u tome da se prestaneš zamarati sa stvarima na koje ne možeš ni malo utjecati, a okreneš se onome što je pod tvojom kontrolom, da više pažnje obratiš na ono što imaš, a manje se opterećuješ sa onim što ti nedostaje.

Tvoja marka je tvoja ljudskost, to je jedino što će ostati iza tebe kada te više ne bude na ovom svijetu. Tvoja marka je glas tvoga srca i tu jedino trebaš tražiti sve odgovore života. Ne boj se njegovati takvu marku, a ono na što te drugi nagovaraju zanemari. I kada pogriješiš ta tvoja marka opet je tvoja i bit će prilike opet naprijed krenuti i bolje izabrati. Zato, nikada ne odustaj od sebe i svoje marke, jedino je ona tvoja bolja budućnost.

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

6 + 3 =

Back to top button
Close
Close