Međuljudski odnosi

Zavoli čovjeka koji će ispunjavati tvoju dušu, a ne onoga kraj kojeg ćeš se osjećati jadno i istrošeno!

Zavoli čovjeka koji će ispunjavati tvoju dušu, a ne onoga kraj kojeg ćeš se osjećati jadno i istrošeno.

Zavoli onoga tko te nikada neće prestati osvajati i koji će svaki dan s tobom shvaćati kao blagoslov. Misterij je čovjekovo srce ali s njime moraš surađivati, otkrivati ga i usmjeravati. Zavoli onoga tko te neće gledati kao još jednu u nizu, već kao osobom koja je vrijedna i kojoj ništa ne može stati na put da umanji tu vrijednost.

Zavoli čovjeka koji nikada od tebe neće odustati, pa ni onda kada sama sebe ne možeš vidjeti, ni čuti, on će doći do tebe i pokazati ti da si uvijek vrijedna njegove ljubavi. Zavoli onoga koji u ljubavi ne vidi samo jedan lijep osjećaj već i odgovornost da će biti uz tebe i onda kada presuše oni lijepi osjećaji i kada se više ne bude imao za što uhvatiti. To je čovjek kojega vrijedi imati u životu jer znaš da njega oluje nisu otjerale.

Zavoli čovjeka u čijim ćeš očima vidjeti jedan bolji svijet i koji će u tvojim očima vidjeti blago kojega je tako dugo tražio i sada je kao malo dijete sretan što ga ima. Zavoli onoga kraj kojega ćeš pronaći najbolju verziju sebe, shvaćajući da to što si pronašla nije nešto što si imala već nešto što svakoga dana iznova treba graditi.  Nekoga s kojim ćeš zajedno promatrati horizont a u daljini ćete vidjet svijet vašeg raja.

Zavoli čovjeka koji će biti ravan tebi, koji će biti počašćen što može ući u tvoj život, nešto reći, učiniti i doživjeti, čovjeka koji to neće gledati kao neku avanturu već priliku da se izgradi jedan zajednički svijet na stabilnijim temeljima. Zavoli čovjeka koji će ti ako ne svaki dan, a ono što češće reći da te voli ali još više čovjeka u čijim ćeš djelima svaki dan osjetiti ljubav i shvatiti koliko ste blagoslovljeni što možete biti zajedno.

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

3 + 6 =

Back to top button
Close
Close