Osobni razvoj

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet – shvatit ćete ove stvari!

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet shvatit ćete da svoje vrijeme ne smijete trošiti uludo. Svaka minuta koja vam je darovana tu je da živite ispunjen život.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet shvatit ćete da je do pravoga prijatelja jako teško doći. Svi su tu kada dobro ide, ali kada nešto krene po zlu ostaju samo oni pravi.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet shvatit ćete da treba ozbiljno uzimati male lijepe trenutke. Kada oni prođu teški dani će se osjećati kao duge godine.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet shvatit ćete da prvo treba poštivati svoj ritam. Nećete život ubrzavati stresom samo da bi zadovoljili ljude kojima to ništa ne znači.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet shvatit ćete da odricanje nije ništa loše. Sve velike stvari u život plod su nečijeg odricanja od mnogo malih stvari.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet shvatit ćete da je suočavanje s drugim dobro. Umjesto da probleme i konflikte gutate sebi izvest ćete ih na čistac.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet shvatit ćete da klonite negativnih ljudi. Ne samo da vam život mogu poremetiti negativnošću već se od njih možete i razboljeti.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet shvatit ćete da su snovi nekad sve što imate. Ako i njih pogazite ostat ćete bez cilja koji će vam pokazivati bolju budućnost.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet shvatit ćete da nije dobro držati status quo. Idite naprijed a ako se vratite natrag uvijek će biti prilike ispraviti to što ste pogriješili.

Jednom kada vam poštivanje sebe postane prioritet shvatit ćete da nije bitno koliko ste godina živjeli. Jedino što ćete tada biti bitno je koliko je doista bilo života u tom vremenu koje ste imali.

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

+ 36 = 45

Back to top button
Close
Close