Inspiracija

Kada ti dođe teško pronađi snage da se osjećaš drugačije!

Jednom kada ti u životu dođe doista teško pronađi snage da se osjećaš drugačije, pronađi snage da se izvučeš iz blata u kojega si gurnut.

Nećeš uspjeti nastaviš li svojim mislima hraniti svoj osjećaj žrtve, nepravde i besmisla iako je u neku ruke doista sve tako kako ti se čini i kako misliš. Moraš se oduprijeti iskušenju da ovaj svijet gledaš kao jednu crnu rupu jer će te ta rupa doista usisati pretvoriš li je u svoju opsesiju.

Jednom kada ti u životu dođe doista teško smogni snage da živiš jednostavan život. Pojednostavni misli, iskustva i lekcije koje učiš iz života i sačekaj dok ti tvoja slika svijeta ne počne ulijevati neku nadu. U najgorim vremenima događaju se najvažnije promjene, shvati da njihova bol ne dolazi bez ikakvog razloga, već je tu da shvatiš da se ništa ne događa bez borbe jer njom pokazujemo koliko nam je do nekoga ili nečega stalo.

Jednom kada ti u životu dođe doista teško nauči se ponovno voljeti, nauči se redefinirati sve svoje stavove koje te ne vode nigdje, nauči ispočetka postavljati ciljeve, nauči se ponovno susretati s ljudima. Nisi samo posjetitelj u ovome vremenu, tu si da ostaviš nekoga traga, tu si da shvatiš da je ovo vrijeme beskrajnih mogućnosti, da pretvoriš svoje boli u rast i da zatvoriš vrata koja te ne vode nigdje.

Ne sakrivaj se od samog sebe, teškoće neće nestati, štoviše povećati će se. Bolja osoba postaješ u trenucima kada se čini da je sve palo u vodu a onda pronađeš onaj dodatni razlog i način da učiniš nešto što nikada nisi učinio i nađeš se na početku jednog novog svijeta. Jednom kada ti u životu dođe doista teško stavi srce u službu svojih snova a ne svojih starih povreda i vidjet će da će se pred tobom otvoriti jedan novi put u bolju budućnost.

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 + 6 =

Back to top button
Close
Close