Osobni razvoj

Nemoj čekati dan u kojem ćeš početi raditi ono što voliš, počni sada!

Nemoj čekati dan u kojem ćeš početi raditi ono što voliš.

Ovaj dan je stvoren da radiš ono što voliš. Možda ćeš reći da ti je to danas teško radi prirode tvoga posla ali je i to možda još jedno opravdanje u kojem se bojiš zakoračiti u nešto nepoznato, zakoračiti u život u kojem će tvoje srce početi disati jer ćeš mu možda po prvi put nakon mnogo vremena dati ono što želi. Možda nećeš moći sve što poželiš provesti u djelo ali pokušaj makar smanjivati razliku, približavati se onoj točki u kojoj će se povećavati broj stvari koje voliš a smanjiavati broj stvari koje moraš učiniti.

Ovaj dan je stvoren da radiš ono što voliš. Biti s ljudima koje voliš, nije neka komplicirana filozofija. Treba samo izdvojiti vrijeme. Nemoj misliti da će u budućnosti biti vremena kada pozavršavaš sve poslove. Mnogi su tako odgađali ali život je pisao svoje. Ostale su samo suze i žaljenje što se krivo procijenilo prioritete. Ne trebaju ti neke skupe stvari, mnogo novaca ili nešto slično već samo osmijeh, zagrljaj, lijepa riječ, nešto što će ohrabriti.

Ovaj dan je stvoren da radiš ono što voliš. Nemoj samo reći: snovi su snovi a stvarnost je stvarnost. Pitaj one ljude koji su ipak uspjeli pomaknuti se sa mrtve točke, ljude koji su odlučili krenuti u akciju i nešto u svom životu promijeniti. Mogli su se žaliti i govoriti da je to nemoguće ali su nešto učinili. Možda ti sada koristiš dio njihove tehnologije, služiš se nekim njihovim uređajem, čitaš njihove knjige, gledaš njihove slike, slušaš glazbu ili bilo što drugo.

Ovaj dan je stvoren da radiš ono što voliš. Bez obzira koliko malo mogao napraviti srce će ipak osjetiti razliku. Čovjekom nas ne čini samo naš izgled već mogućnost oblikovanja života po vlastitim snovima. Kaže se da ne postoje velike prepreke već samo slaba želja. Ona je korak da pronađeš motivaciju, da bi motivacija pronašla priliku, a priliku pretvorio u stvarnost. Nemoj čekati dan u kojem ćeš početi raditi ono što voliš. Započni sada!

Mario Žuvela

Tags

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 + = 6

Back to top button
Close
Close